• Meiltä saat kattoremontin yhdellä sopimuksella asennettuna. Teemme ilmaisen tarvekartoituksen kohteessa ja esittelemme tuotteet kattomateriaalin avulla.
  • Neuvomme kattomateriaalin ominaisuuksien valinnassa ja suunnitellaan kattoremontti asiakkaan tarpeitten mukaan. Asiantuntijamme vastaa katon mittaamisesta, aikataulutuksesta, tilauksesta ja remontin valmistuttua tehdään loppukatselmus.
  • Asennus toteutetaan 100 % kotimaisin ja paikallisin voimin, ammattitaitoisesti ja huolella. Toteutamme kattoremontteja ympäri vuoden. Purkujäte ja vanhat kattomateriaalit kierrätämme ja siistitään paikat. Asennuksella on viiden vuoden takuu.
  • Meiltä saat myös edullisen ja joustavan OP-rahoituksen alk. 100 €/kk.

Lukkosauma

Muistuttaa näyttävää, perinteistä konesaumakatetta.

Sen vähäeleisen tyylikäs ja ajaton muotoilu sopii kaiken muotoisille katoille. Tämä vaihtoehto soveltuu myös loiville kaltevuuksille. Kiinnitysruuvit jäävät piiloon pystysauman alle. Tämän ansiosta katteeseen ei tule näkyviä kiinnitysruuveja eikä myöskään läpirei’ityksiä.

Tiilikuvio

Suuren suosion saavuttanut tiilikuvioitu muotokate.

Se istuu tyylikkäästi suomalaiseen luontoon ja pientaloarkkitehtuuriin. Matalampi profiili antaa kauniin ja rauhallisen vaikutelman. Muotonsa ja materiaalin ansiosta tiilikuvioprofiili on myös helppo huoltaa ja puhdistaa.

Aaltokuvio

Perinteinen ja hyväksi havaittu profiilimalli.

FP-Aalto 20 on perinteinen ja hyväksi havaittu profiilimalli. Aaltokuvion suosio on taas kasvussa erityisesti julkisivuissa. Saat profiilin joko sinkittynä tai pinnoitettuna Polyesteri-, Hard Coat 50- tai Nova-pinnoitteella.

FP20

Suoralinjaisen tyylikäs moneen käyttötarkoitukseen.

Tasalinjaisen porrastuksen ansiosta se on todella helppo asentaa. Saatavana joko sinkittynä tai pinnoitettuna Polyesteri-, Hard Coat 50- tai Nova-pinnoitteella.